O echipă de elită vă stă permanent la dispoziție pentru a vă oferi suport și consultanță în orice chestiune cu privire la serviciile de traducere.

Dorim să venim în sprijinul tinerelor talente și acordăm  consultanță gratuită traducătorilor aflați la început de drum, le punem la dispoziție suport online gratuit, cărți și disctionare online, o serie de manuale de specialiatate utile în activitatea de traducător, le oferim sprijin și încredere, le punem la dispoziție ghidul traducătorului într-un format ergonomic și le împărtășim multe alte informații utile și necesare pentru a porni cu dreptul spre o carieră în traduceri.

Ghidul traducătorului de succes este disponibil în 4 combinații de limbi străine (engleză, franceză, spaniolă și italiană) și conține două părți, ambele cu aplicabilitate practică. Prima parte conține o serie de sfaturi, trucuri și informații valoroase pentru a deveni un traducător de succes, iar partea a două conține un CD practic în combinațiile de limbi menționate mai sus pentru că traducatorii să se familiarizeze cu vocabularul specific, util atât începătorilor cât și celor cu experiență în traduceri.

Iată numai câteva dintre referințele primite de la traducatorii noștri care au comandat deja acest ghid :

„ Acest ghid a reprezentat pentru mine un suport excelent, eram la început de carieră și urmând sfaturile utile am reușit să am un venit de peste 500 de euro lunar, lucrând pe cont propriu ” Maria V.

„ Cu ajutorul acestui ghid practic m-am perfecționat foarte mult în domeniu și numărul clienților s-a mărit aplicând regulile și sfaturile incluse. Va mulțumesc. ” Simona A.

„ Ghidul traducătorului a fost cea mai bună investiție în mine și rezultatele s-au văzut în scurt timp prin creșterea numărului de comenzi .” Ana-Maria B

Comandă acum!

[gravityform id=2 title=false description=false]

În plus, oferim consultanță gratuită în domeniu clienților și suntem permanent disponibili.