Limba ebraică este considerată „limba sfântă”, atât a religiei iudaice, cât și a creștinismului, ca limbă a Vechiului Testament. Aceasta face parte din familia de cuvinte afro-asiatice. Este o limbă strâns legată de limba arabă. Ebraica este limba nativă a peste 5 milioane de oameni iar ebraica modernă este o limbă creată artificial. Ea se bazează pe ebraica antică iar vocabularul și gramatica au fost împrumutate, în mare parte, din alte limbi. Astfel, ebraica a fost ușor-ușor convertită într-o limbă modernă standard.  Textul evreiesc se citește de la dreapta la stânga. Simbolurile sale merg în timp către un sistem cu o tradiție de peste 3000 de ani.

 

Tradoteca®, agenția de traduceri online este specializată în traducerea textelor din limba ebraică. Echipa noastră de traducători nativi de limba ebraică dispune de competențe lingvistice și diplome recunoscute pentru a asigura traduceri fidele, rapide şi corecte în/din limba ebraică la prețuri competitive. Ȋnțelegem importanţa unei traduceri corecte și fidele pentru clienții noștri într-un termen cât mai scurt şi de aceea ne adaptăm permanent cererilor clienţilor noştri.

Departamentul Traduceri Ebraică

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de traducere din și în limba ebraică, traduceri autorizate de limba ebraică sau traduceri legalizate de limba ebraică la prețuri avantajoase, nu ezitați să ne contactați la 0729 TRADUC, 0729 87 23 82 sau la office@tradoteca.ro

 

Echipa de traducători de limba ebraică este specializată în traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri juridice, traduceri tehnice, financiare și comerciale precum și în numeroase alte domenii.

 

Echipa noastră asigură calitatea textelor traduse și fidelitatea textului țintă.