Finalul anului 2015 a fost unul de succes pentru agenţia noastră ca urmare a parteneriatului încheiat cu postul de televiziune Antena 1 pentru serviciile de interpretariat de limba italiană oferite în cadrul emisiunii Gala Xfactor. Ca urmare a bunei colaborări, Tradoteca a câștigat şi în acest an șansa de a lucra în parteneriat cu postul românesc de televiziune, prestând servicii de traducere și interpretariat pentru emisiunile Xfactor și iUmor.

Atât Xfactor cât și iUmor sunt două emisiuni care au acaparat cu adevărat atenția publicului la nivel internațional. Succesul celor două a adus cu sine participarea în proporții mari nu numai a românilor noștri cât și a persoanelor de naționalitate străină, astfel încât organizatorii s-au văzut în situația de a apela la servicii de traducere și interpretare în scopul de a facilita procesul de integrare a participanților în mediul de concurs.

Xfactor, emisiunea-concurs care promovează talentul oamenilor obișnuiți și îi transformă în vedete  atrage o audiență vastă, atingând  numărul de un milion de telespectatori la nivel mondial. În sezonul 6, juriul format din Horia Brenciu, Delia Matache, Ștefan Bănică Junior și Carla’s Dreams își propune să descopere talente ieșite din comun.

iUmor, cu același titlu de emisiune-concurs, se desfășoară într-o atmosferă comică și relaxată întreținută de concurenți și de juriu; concurenții sunt evaluați de juriul format din Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo.

Având în vedere popularitatea pe care au câștigat-o cele două emisiuni la nivel internațional, organizatorii au considerat că un parteneriat cu agenţia de traduceri Tradoteca ar aduce beneficii, facilitând comunicarea și înțelegerea atât între concurenți și juriu, cât și între concurenți și spectatori. În plus, nu este prima oară cand oferim astfel de servicii de traduceri în acest context, fiind al doilea an în care avem un parteneriat cu postul de televiziune Antena 1.

Cuvintele care ar putea caracteriza serviciile prestate de agenţia noastră sunt calitatea, rapiditatea și profesionalismul întregii noastre echipe, formată din peste 400 de traducători autorizați, realizând servicii de traducere în peste 23 de limbi străine, chiar și în timp real, printr-un sistem securizat.

Profilul companiei noastre: Agenție de traduceri online din 2005 care conectează oamenii de pretutindeni, spre comunicare universală.

Cele doua emisiuni-concurs au un obiectiv comun cu al nostru, acela de a conecta oamenii, iar serviciile prestate de echipa noastră oferă ajutor în acest proces de descoperire a talentelor, întrucât doar prin comunicare acesta poate fi complet.