Echipa noastră este într-o continuă dezvoltare și perfecționare. Dacă ești traducător autorizat, vorbitor nativ al unei limbi străine sau cunoști la perfecție o limbă străină și îți place să traduci, te preocupă calitatea muncii tale și îți dorești un job care să îți permită mobilitate și libertatea de a-ți organiza programul ne poți contacta prin formularul de mai jos sau ne poți trimite un CV la adresă de mail: office@tradoteca.ro

Îți oferim suport și consultanță gratuită dacă te preocupă ceva în domeniu, îți oferim ghidul traducătorului, primul ghid practic în domeniul traducerile pentru traducatorii autorizați în limbile engleză, franceză, spaniolă și italiană.

Comandă ACUM Ghidul traducătorului:

Comandă acum!Suntem deschiși să te ajutăm și să te sprijinim pentru că ne pasă și ne dorim să susținem tinerii traducători fără experiență dar care sunt pasionați de acest domeniu și doresc să se perfecționeze.
Dacă dorești să te alături unei echipe tinere de profesioniști, plină de dinamism și energie, deschiși la nou și în permanentă dezvoltare te așteptăm să ne fii alături. Suntem deschiși la orice tip de colaborare.
Trimite CV-ul pe adresa office@tradoteca.ro  sau completează rapid formularul de mai jos și vei fi contactat(a) în cel mai scurt timp.